Sinds april 2023 is ons nieuwe verkooppunt in gebruik! Dit verkooppunt is een moderne boerderijwinkel met zelfbediening. We verkopen er ons rundvlees van eigen Limousin runderen, middels de vriesautomaat. Daarnaast worden er aardappelen van eigen teelt verkocht. Ook kunt u in ons verkooppunt terecht voor tal van andere producten, allemaal geproduceerd/geteeld door Limburgse boeren. Zo hebben we appels, (zomer)fruit, uien, scharreleieren, boerenzuivel en boerenkaas in ons assortiment. 

Rundvlees 
Het rundvlees van onze Limousin runderen wordt na slachting, zorgvuldig uitgebeend en ingepakt in handige porties, waarna dit ingevroren wordt. In de vriesautomaat zijn doorgaans alle rundvleessoorten verkrijgbaar, van biefstuk tot runderburger! Een bestelling hoeft niet vooraf doorgegeven te worden, want er kan ter plekke gekozen worden welk stukje eerlijk Spaubeeks rundvlees u wenst! De betaling van deze automaat werkt met een pinpas en/of contactloos betalen. 

Aardappelen
Jaarrond zijn er aardappelen van eigen teelt verkrijgbaar in ons verkooppunt. U vindt onze aardappelen aan de rechterzijde onder de klep in de 'aardappelkist'. Wij telen de Jelly aardappel, dit is een allround aardappel die geschikt is voor koken, bakken, pureren en het maken van frietjes! In de periode van eind juni tot half augustus bieden we ons vroege ras Solist aardappelen aan. De aardappelen zijn ofwel gepast contant of d.m.v. het scannen van de QR-code te betalen. 

Uien, scharreleieren, appels en (zomer)fruit
De ongekoelde Limburgse uien, scharreleieren, appels en (zomer)fruit - geteeld of geproduceerd door collegaboeren uit Limburg - zijn uitgestald op de tafel in ons verkooppunt. Deze producten zijn eveneens te betalen met gepast contant geld of d.m.v. het scannen van de QR-code. 

Boerenzuivel en boerenkaas
De boerenzuivel en boerenkaas die gemaakt worden door Limburgse collegaboeren, is te vinden in onze koelautomaat in het verkooppunt. Het assortiment zuivel bestaat onder andere uit Boeren Pudding (vanille, chocolade), Boeren Rijstepap, verschillende soorten Boeren Yoghurt (vol, mager, aardbei, mango, vanille) en Boeren Hangop. Van de boerenkaas is een wisselend aanbod aan kazen beschikbaar, in diverse portiegroottes. De betaling van deze koelautomaat werkt met een pinpas en/of contactloze betaling. 

 

Ontwerp & Realisatie: MazeR multimedia